søndag den 23. juni 2013

Poppy Rose kup!

Både fredag og lørdag aflagde jeg lige Poppy Rose lagersalget et besøg. Det er det fineste lille lagersalg i en dejlig baghave. Jeg var afsted sidste år og det var så godt, og jeg var meget overrasket over at se at det stadig  ikke gik helt amok, som til de fleste lagersalg.

Fredag mødte jeg søde Kira, som jo nærmest havde købt det hele, ik' Kira? ;) Og lørdag mødtes jeg med søde Anita, og fik en god snak hen over tøjet. Anita og jeg agerede personal shoppere for Maiken og Camilla. Det er så hyggeligt at kunne hjælpe andre, og nu er der fint tøj på vej til Ingrid og Agnes og lille baby Conrad:)

Jeg selv, fik også lidt fint med hjem. Det fine Wiltshire bær print, en fin krave i broderie anglaise, rib leggins, en uld cardi i chokobrun, en romper og den fineste hårbøjle i sunbeam printet, som matcher Karlas fine bukser fra Norlie, og den fine Andrea kjole jeg købte via hjemmesiden(fornuftigt nok, for kjolerne var der næsten ingen af). Karla har nu ikke meget hår at holde styr på endnu, men hun ser så fin ud med den på.

Hun fik faktisk også en cardi i den flotte koralrøde farve "Coral Blossom", men den havde hun allerede på igår til fest, så den får I ikke billeder af.


5 kommentarer:

 1. Det var SÅ hyggeligt at ses igen, vi må da snart finde på noget i haven til at glas koldt et-eller-andet eller over symaskinen... :)

  Rigtig fine ting ting du fik købt om fredagen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Et glas koldt et-eller-andet lyder ikke dumt;) Det var super hyggeligt!

   Slet
 2. Det var sørme også nogle fine ting du fik købt. :) Wiltshire kjolen synes jeg er særlig fin. Hvor er du også heldig at du fik hårbøjlen med. Igen, mange tak fordi du tilbød at være personlig shopper. Jeg glæder mig til at få tingene fra Anita.

  Nu har du sikkert allerede shoppet rigeligt, men har du set at Liberty kjolerne hos Norlie er blevet sat ned til 240 kroner i den lille størrelse? Hvis ikke Anita allerede havde købt en sunbeam kjole til mig var jeg fluks sprunget på. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik'? Der var jo altså et lidt større udvalg til de små, eller også var alt mellem 2-4år købt om fredagen... Intet problem! Det endte dog med at det var Anita der fandt det hele!

   Nej, det har jeg faktisk ikke set;) Men nu har jeg jo Andrea kjolen som jeg fik til 50%, så det var faktisk billigere. Og jeg er helt skør med det snit til små piger. Men tak! Må liiiige lure på de nynedsatte priser;)

   Slet
  2. Ja, jeg klager ikke over at Anita fandt det hele om lørdagen. :)

   Jeg har ikke tal på alle de gange jeg har klikket mig ind på både Poppy Rose og Norlies webshops her i udsalgstid, hvor det især er sunbeam som har tiltrukket mig. Jeg nåede dog ikke at få den Andrea kjolen til Agnes - for det er virkelig et fint snit!

   Slet