søndag den 30. juni 2013

Mit bryllup - Reception og kager

Inspireret af alle de bryllupper der finder sted for tiden, og at jeg(langt om længe) er ved at finde billeder frem til en fotobog om vores bryllup,OG fordi pæoner er i sæson nu,  fik jeg lyst til at vise lidt frem her på bloggen.

A og jeg blev gift for 2 år siden på Østerbro. Vi holdt festen i nogle fantastiske og lidt ukendte lokaler i Charlottenlund, som dannede de mest perfekte ramme for vores fest.

Til at tage billeder brugte vi, efter min mening, DK's bedste bryllupsfotografer, som i 2011 ikke var så kendte endda. Der er sket lidt siden da;) Hazel og Martin er de sødeste og mest professionelle mennesker, og deres evne til at se motiverne er helt eminent. De er super diskrete og jeg ELSKER deres fotostil.

Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for, at de to var til stede hele dagen og forevigede vores dag.

Du kan finde deres website her Think Photography og deres smukke blog er her: Think Photography Blog.

Vores bryllup blev også vist på Elisabeths smukke bryllupsblog Pretty Chic Blogog blev døbt Pink Peony Wedding;)

Jeg er lidt af en kageamatør, og havde derfor selv lavet alle kagerne til vores bryllup. Jeg er meget stolt af resultatet, så derfor skal I også se dem her. Selve oppyntningen havde jeg også stor andel i, og det blev ligesom jeg ønskede.

Men jeg tror jeg vil lade billederne tale lidt for sig selv...


































































10 kommentarer:

 1. Wau ser ud til at have været en fantastisk dag! Pæoner er bare fantastiske;) De ar svære at opdrive a vi blev gift i august!

  Flotte flotte kager. Er helt vild med den md flæser! Det er du da god til:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også! En fantastisk fest, så fed. Ja vi havde perfekt timing ift. pæonerne, det havde endda været et koldt år inden, så blomsterhandleren kunne ikke love noget ugen før, men så startede sæsonen lige inden, pyhh... kirken var også pyntet med store udsprungne pæoner.

   Tak tak. Ja, jeg er vist blevet rimelig god til det med kager;) Det var faktisk ikke så svært, det tog bare lidt tid og skulle planlægges nøje så jeg ikke blev for stresset. Og så smagte de lige som jeg ville have dem til;)

   Slet
 2. WOW Maria, det er jo et fantastisk bryllup; blomsterne, kagerne, omgivelserne, lille A, store A, kjole, skoenen, ja det hele - du er SÅ smuk!

  Hvis min A komme på andre tanker, ved jeg hvem jeg ringer til angående kangerne.. :) - fotograferne, det er jo nogle vildt smukke billeder...

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er sød Anita <3 Synes

   Ja, han må ned på knæ og så finder vi ud af det;)

   Slet
 3. Jeg er fuldstændig vild med dit bryllup, dine kager, jeres fotos og den smukke brud <3
  Tak for kigget, det ser bare så gennemført ud!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kira<3 Jeg synes også selv at det blev super smukt det hele... og ikke mindst sjovt! Måske jeg viser lidt mere snart;)

   Slet
 4. Wow nogle fantastiske billeder. Sikke et smukt bryllup I havde :)

  SvarSlet
 5. Meget, meget flotte billeder! Er også selv vild med pæoner - kunne snildt finde på at time mit eventuelle bryllup med sæson for pæoner! :-)

  Kan rigtig godt lide det "hvide look" i lokalet/borde/stole. Synes det er perfekt til bryllup, hvor pynten efter min mening ikke skal "larme" og overstråle brudeparret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, det var virkelig også heldigt at det var lige i sæsonnen. For et august bryllup ville have set helt anderledes ud, rent blomstermæssigt.

   Ja, jeg elsker også bare de lokaler og at vi kunne sætte vores personlige præg på det. Det var virkelig en perle vi fandt. Det er meget dyrt i københavns området, og vi fandt stedet til en god pris, med mad og drikke, og så havde vi lokalerne længe og helt for selv. Der var heller ingen der kendte stedet, men det var perfekt. Det hedder Golf i Lunden og er nogle fantastiske lokaler i Cahrlottenlund ved travbanen. Vi fik taget de smukkeste billeder på de gamle tribuner og rundt omkring stedet, så fint!

   Slet