fredag den 14. juni 2013

Legehus

Jeg drømmer om at kunne give ungerne et legehus. Jeg ved hvor stor glæde A har haft af sit legekøkken og alle former for rolleleg, så selv om han bliver større, ville han stadig elske det. Karla er endnu for lille, men hvis jeg husker ret, kommer det ret hurtigt, at små børn bliver glade for legehuse. Vi har faktisk lidt plads i vores relativ store rækkehushave, men vi vil jo også gerne flytte inden al for længe, så måske vi venter.

Men jeg kan jo ikke lade være med at søge inspiration på nettet, og hold nu fast, hvor er der mange fine! I det nyeste Boligliv, var der også en hel reportage om legehuse.

Min absolutte favorit, er så sindssyg og gennemført at jeg ville ønske jeg var barn igen. Legehuset selv, har også en blog om hvordan det hele begyndte! Se her: Lilla Bushuset

Mummihuset er tydeligvis inspirationskilden!

Jeg bøjer mig i støvet! Det er sgu gennemført.

Og nu vi er ved skønne legehuse, så er der her et lille kig til et af dem fra Boligliv. med kuppel og hemmelig indgang;)


De mere "normale" af slagsen er også fine, nogle af dem er dog lidt små tænker jeg(som om vi har plads til et stort, ha ha). Man kunne jo håbe at morfar, som er tømrer og går på efterløn lige om lidt, havde lyst til at bygge et bette hus, men jeg ved jo også godt at det ikke er sådan lige til. Men hvor ville ungerne hygge sig i deres eget lille hus, og moderen ville hygge sig mindst ligeså meget med at indrette!

2 kommentarer:

  1. Fantastisk legehus! Jeg har endelig fået overtalt manden, så nu får Karla sit eget fine legehus. Jeg kan næsten ikke vente til det står færdigt og jeg kan begynde at indrette...

    SvarSlet
  2. Hvor er din Karla heldig! Det er bare så fedt og hun bliver glad for det. Min far er vidst gået med til at bygge et når vi en dag flytter:)

    SvarSlet