mandag den 10. juni 2013

Deleværelse

Albert og Karla deler værelse. Og er der noget der er svært, så er det at finde inspiration til hvordan man skaber et fint deleværelse synes jeg. Men efter at have set, Carla og Viggas über skønne værelse på yndlingsbloggen Carlas Cafe, fik jeg lyst til også at vise vores værelse frem. Det er altid svært at vise noget frem, sådan til offentligt skue, men det er også det der gør blogs så personlige, så hvorfor ikke?!

Ungerne har ikke delt værelse så længe endnu, da Karla jo ikke er så stor, men jeg synes det fungerer nogenlunde. Vi drømmer om et større hus med et værelse til dem hver, men indtil videre deler de ca. små 8kvm værelse med skråvæg. 

Der er flere ting der ikke er helt på plads endnu, som f.eks. grebene på skufferne, men det kommer;) Tanken er at skufferne kan indeholde nogle småting som Karla ikke må få fat i endnu. Vi har også lidt opbevarings plads ved vores trappe, men det er simpelthen for kedeligt at vise frem.

Jeg synes at vi på en god måde, har fået kombineret A's drengesager med lidt af Karlas. Den mint og rosafarvede baggrund i bogkasserne, skal også understrege at her er plads til begge køn, og som A så klogt sagde; "de blå er øverst, for jeg er jo den største!".

Moderen her, er især glad for den mellemhøje seng, hvor A snildt kan stå under, men den er ikke så høj så han bliver bange, og den skrå stige er meget mere sikker end en lige. Og så kan man lige kysse godnat i trappeåbningen;) Junosengen er også en favorit, sammen med luftballonen ovenover. Jeg er faktisk også ret glad for lamperne, dukkesengen, billederne osv.

Jeg kunne drømme om mange flere ting, såsom Harlequin tapet, skrivebord og stol m.m, men det er der simpelthen ikke plads til. A får nok et skrivebord i vores værelse, som er lige ved siden af, men hvis der skal være plads til at lege, skal der ikke meget mere derind.

Håber I bliver inspireret!
 Seng fra Et Hjem // Svampe og kanin Lampe fra Heico // Skylampe og Ball læselampe fra Børneværelse med Udsigt // Dumbo fra Brio // Babushka dukker fra Studio Matryoshka //  Dukke fra hende her Smilerynker

Spørg endelig hvis I vil vide noget:)

9 kommentarer:

 1. Ihh hvor er det altså bare fint, Maria. Syntes du har kombineret både drenge/pige ting rigtig godt, så der er plads til dem begge.

  Hvor er det en god idé med et spejl, det tror jeg lige vil være noget for min Karla :) Tak for rigitg fin inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita. Spejlet blev allerede hængt op da A var lille. Han elsker musik, og synes det var en fest at danse og se sig i spejlet. Nu er jeg sikker på at Karla også nok skal få glæde af et spejl i børnehøjde, man er vel en tøs ik'?!

   Slet
 2. Det er et rigtig dejligt værelse og hvor er der mange skønne detaljer...som kaninlampen, luftballonen og knagen.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Tak for det Christina! Jeg har som sagt også selv en masse yndlings detaljer, og ville ønske at jeg selv var barn og at det var mit værelse!
  Håber dog at vi får lidt mere plads indenfor et par år, for jeg har så mange idéer som gerne må prøves af;)

  SvarSlet
 4. Hvor er knagen fra? (hvor tasken hænger på)

  SvarSlet
 5. hej Maria det ser så fint ud!
  Jeg vil da gerne vide hvor bogkasserne er fra. Er det trævarerne og så har du selv malet dem eller? Fungerer det i praksis, mine drenge hiver alt ned fra hylderne som moren sirligt stiller op ;o)
  hilsen Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte. Ja, de er fra trævarerne, den billigste løsning var at male selv;) De fungerer ret fint, men K render jo heller ikke rundt så meget endnu, for er sikker på at hun kunne lave en del ravage. Vi har dog sørget for at A kan nå den øverste kasse, men det kan K ikke. Drømmer stadig om 2 værelser;)

   Slet
 6. Tak for dit svar :o) Kan godt forstå du drømme om 2 værelser - men du skal også tænke på at det giver dem noget værdifuldt at dele!
  Vi har 2 værelser til vores drenge på 1,5 og 3,5 år - men de leger altid på samme værelse. Og sover hver for sig, så vi har da overvejet at slå værelserne sammen til ét stort :o)
  ps. det er flot malet!!
  hilsen Charlotte

  SvarSlet