fredag den 7. juni 2013

1 års fødselsdags ønsker... I need help!

Karla bliver snart 1år! Om lidt over en måned... Jeg vil egentlig ikke vide af det, for det betyder at min barsel snart er slut. Og selvom hun lige er startet i vuggestue, og det går fantastisk(og jeg mener FANTASTISK! Hun har ikke grædt overhovedet), så vil jeg savne vores lille barselsboble. Hun er så dejlig og jeg er stadig helt forelsket. SUK! Nå, men det var fødselsdagen vi kom fra.

I og med at hun har en dejlig storebror som hun kan arve en del fra, så er det ikke helt nemt at finde på ønsker til den lille prut. Nogle ting synes jeg dog hun skal have i tøsefarver når hun bliver større, så hun ikke kun får alt det aflagte. Ja, og tøseting mangler vi jo helt generelt.

Så jeg har brug for hjælp. Har I nogle gode idéer til hvad hun skal ønske sig???

Nedenunder har jeg indsat nogle af de ting jeg har i tankerne:)
Det kunne være fint med en lille stol i stuen hvor hun kunne sidde og se fjernsyn når hun bliver lidt større, og jeg synes simpelthen at We Do Wood's fine Lillys chair, er oplagt til det formål. Med enten sort eller rød kant og det flotte design, er den til at holde ud at se på i stuen:)

Derudover tænker jeg:
Testel - et pænt et. Hvor køber man det?
Wheat tylskørt - hendes første;)
En hafferlaf måske...
Lego duplo, evt. i tøseudgave
Winthers klassiske trehjulede cykel - ikke noget vi har på matriklen fra den store
"Palle alene i verden" plakat i fine farver - tegnet af Arne Ungermann

Jeg er også ved at lede efter en mini dukke fra Corolle. Har hørt at de skulle være så gode. Har aldrig selv leget med dukker, men måske I kan fortælle, om jeg bare skal købe en af de lidt større dukker fra start?! 
De små er kun 18cm, perfekte til små børn omkring et år, og så kan man endda få dem i badeudgave som kan tåle vand.

De er fri for phtalater og man skal vælge en dukker der ligner barnet, for at fremme barnets tilknytning.
Har kig på denne her:


Kom endelig med foreslag til hvad hun skal ønske sig, så bliver jeg så glad!

(Det skal lige siges at vi har: wheely bug, gåvogn, legekøkken, dukkeseng(smallstuff), dukkevogn(Vibo), lidt bobles dyr...osv! Vores unger er ikke over forkælede, men lidt af hvert har hun jo allerede fra barnedåben)

4 kommentarer:

 1. Nogle fine ønsker du allerede har fundet.
  Det vi har fået til Karla og som hun har været/er glad for er: en dukke (den hedder baby), samme trehjulede cykel, og Bobles krokodillen (ved ikke om det er den I har...)Thestellet ville jeg nok vente lidt med, der er som regel små dele, men eller har Vilac et fint i aluminuíum og karla har et i træ fra MaMaMeMo.

  SvarSlet
  Svar
  1. Krokodillen har vi, men intet bobles er det store hit endnu... det kommer nok! De små dele bliver sorteret fra i starten, men husker at A synes det var sjovt at "hælde" op i kopper, og lade som om han drak. Har fundet et i træ fra Djeco som også er fint!

   Slet
 2. Du har allerede fundet nogle super gode ønsker, synes jeg. Vi er altid selv lidt i vildrede når lillesøster har fødselsdag, for hun er glad for at lege med de ting, som storebror ikke bruger mere.

  Men jeg er fx vild med Acapulco mini, som også kunne være skøn at se en film i for de små.
  Lege-service inkl te-selskab fra IKEA har været et hit, og derudover er hun ovenud glad for sit lyserøde legesværd i skum fra Lirumlarumleg http://lirumlarumleg.dk/product/Lion-Touch/Prinsesse-sv%E6rd-m-roser,
  Så kan hun nemlig fægte med storebror, og det har de det rigtig sjovt med.

  Bare lige et par forslag herfra :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også forelsket mig i Acapulco stolen! Den er så fin. Vi har en del køkkensager fra da A var mindre, men det kan da godt være at det kunne klare en opgradering igen;)

   Fedt at hun er vild med sværet! Har lige tjekket din blog, og hun er da også bare for sej! Smukke unger og fed stil de har;)

   Slet