tirsdag den 14. maj 2013

You my brown eyed girl

Jeg er forelsket... 

Jeg kan blive helt fangetog hypnotiseret af min datters smukke brune øjne. Ja, som mor bliver man altså helt blind for krummerne eller savl der drypper fra mundvigen. Sådan skal det jo være!
Og hvem der end kigger med... I slipper ikke for billeder af min lille skrubbe med de brune øjne. Fik jeg sagt jeg er forelsket?!

Jeg er enormt spændt på hvilken hårfarve hun ender med. Storebror er lyshåret og blåøjet, men Karlas hår  var mørkt fra start. Nu synes det både brunt, rødligt og gyldent alt efter hvordan lyset falder. Håber bare hun arver sin fars skønne hår(havde krøller som barn, suk). Storebror har i hvert fald et tykt hår bare uden krøller.

Og rodet? Ja, sådan ser der altså ud i vores lille stue når den lille bisse har været igang;)
4 kommentarer:

 1. Hun ER altså også bare bedårende. Mit hjerte smelter også lidt ved synet af hende. :)

  SvarSlet
 2. Nårh hvor er hun skøn, er da også helt vild med de brune øjne og kysse-trutmunden på første billede :)

  Min Karla har blå øjne indtil videre - men de er langsomt ved at ændre sig og få det grønlige skær som kendetegner resten af familien på min side.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en god trutmund hun lige lavede der. Hun kan snart lave mange sjove ansigter;)

   Det er sjovt som de ændrer sig! Karlas, var som alle andres, også blå ved fødslen, men de blev ret hurtigt brune. Hendes far har grå/brune øjne, men slet ikke så brune som hendes. Men selvom alle siger at hun ligner mig, er øjnene hendes fars(og de lange øjenvipper som man ikke helt kan se her).
   Min venindes søn havde blå - så brune - så blå og til sidst rigtig nøddebrune øjne! Tænk engang!

   Slet