søndag den 12. maj 2013

Street smart børnehavedreng

Inspireret af det dejlige vejr idag på mors dag(ja, det var det altså der hvor vi var), og inspireret af min skønne knægt, som var så kærlig at give blomster og et brev til mig, fik jeg lyst til at lave en lille collage med drengetøj til foråret. 

Dette er der stor mangel på i blogverdenen, da mange bloggere sjovt nok kun har tøsebørn;) Oh yes, de er da skønne de piger, og tøjet ligeså, men når man har været drengemor de sidste 4år, vil det immervæk fylde en smule i min verden. Udvalget er dog ikke ligeså fantastisk som hos pigerne, og mange af de mærker der laver fedt pigetøj, laver ikke nødvendigvis fedt drengetøj. Ofte synes jeg også at drengetøjet bliver for fimset og tøset, og kommer til at mangle den frækhed som man besidder når man er 2, 3, 4, 5år.

Desuden har drenge det med at være sindsygt aktive, og derfor skal tøjet også holde til det slid og ikke være for dyrt i mine øjne, nedenstående falder indenfor en rimelig økonomisk ramme.

Så her kommer lidt inspiration til tøj og tilbehør, hvoraf flere af delene allerede er afprøvet på vores knægt.
1. Hummel bluse // 2.Stråhat fra H&M // 3. Camo sneakers fra Converse set hos Magasin // 4. ACNE mini t-shirt // 5. Sneakers fra New Balance //  6. Haglöfs mini corker rygsæk //  7. Denim shorts fra H&M // 8.Cardi fra Mads Nørgaard


A har skoene fra New Balance, og de er super gode, men da jeg så de fede camo converse i Magasin igår, må jeg indrømme at jeg var liiiige ved at købe dem til ham. De var super fede! Oveni havde jeg lige læst om dette super smarte trick, som jeg da klart vil overveje hvis knægten skal have et par;) Se her: Herligheder snørrebåndstrick

Hummelblusen er super lækker og i fede farver og så er prisen også rigtig god. Jeg synes at den orange detalje er tilpas diskret, oldschool og frisk, på en og samme tid. Som de fleste drengemødre ved, er der ikke mange variationer over trøjer med farve, til drenge. De er stort set altid stribede! Medmindre man kan lide en farveeksplosion om MOLOs trøjer, og det kan jeg ikke... Men det kan drenge altså! Og i min verden skal børn have lov til at have farver og sjov på tøjet! Så derfor er hummellogoet cool nok, og jeg kan også sagtens købe noget med meget mere farve. Den orange detalje går igen på Mads Nørgaard cardien, som vel også kan bruges over en trøje eller skjorte på lune sommeraftener.

Vi køber stort set alle A's bukser i H&M. Deres chinos findes i et væld af farver og kvaliteten er overraskende god. I lang tid har jeg syntes, at deres jeans har været for stive i det, hvilket jeg ikke synes er optimalt når man bevæger sig meget, og når man selv går på toilettet. Men nu har jeg fundet nogle fede denim shorts(og bukser) som samtidig er til at betale(og kan vaskes og tumbles).
H&M laver også mange fede t-shirts, man skal bare lede lidt, men t-shirten fra ACNE er også super fed i farverne.

Til sidst vil jeg nævne rygsækken! En mini corker, som åbnes i siden. Den er ULTRA let og sidder fantastisk på ryggen og så kan den indeholde en hel del skulle jeg hilse og sige;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar