torsdag den 16. maj 2013

Purebaby

Purebaby har for tiden en konkurrence kørende på deres facebook side, hvor man kan vinde et gavekort på 500kr. Det er jo rigtig dejligt!

Jeg har altid været glad for de produkter vi har haft fra Purebaby, og vil derfor gerne anbefale, hvad man kunne bruge gavekortet til hvis man vinder(ja, jeg håber også!).

Vi har desværre ikke været så heldige at eje nogle af disse stofbleer fra The Organic Company, men jeg har haft dem i hånden mange gange, og de er fantastisk bløde og findes i et væld af fine farver.


Til A havde vi et fint babysengesæt i blå og hvide striber. Det var super lækkert og i økologisk bomuld. Og så kan det altså vaskes ved 60 grader!


Da jeg selv kan strikke, og da ungerne har en mormor der er virkelig dygtig til at strikke, blev vi beriget med et fint hjemmestrikket uldsvøb a la Mary tæppet. Dog var vi så heldige også at få det cremefarvede bomuldssvøb i gave. Det er simpelthen så lækkert blødt og perfekt til lune aftener, hvor en dyne er for varm.
Den ovenstående strikbluse er fra Serendipity, og er super fin til både drenge og piger på en kølig somemraften. Serendipity laver mange fine ting, og deres basis bomuld er smørblødt og holder formen.
Til sidst synes jeg at denne silkekyse fra Selana, er FANTASTISK i det fine strikkede mønster. Hvis jeg kender Selana ret, er den sikkert også super blød.

Konkurrencen finder du på som sagt på purebabys facebookside, held og lykke!

Indlægget er ikke sponsoreret!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar