søndag den 5. maj 2013

Norlie og Black Swan event hos Kira Trust

Igår var jeg så heldig at være blevet inviteret til et lille homeparty for Norlie og Black Swan hos søde Kira.

Kira havde disket op med de fineste små cupcakes, lækker iskaffe og alt hvad vi ellers kunne have brug for. Vores børn var også inviteret og jeg havde taget Karla med.

Der var en konsulent fra både Norlie og Black Swan til at fortælle om kollektionerne, og det var et rigtig fint arrangement.

Jeg havde allerede købt en del fra Norlie, da jeg synes deres ss13 kollektion er så lækker, og at deres kvalitet er i top.

Black Swan kendte jeg slet ikke til, men jeg må indrømme at det var nogle rigtig fine items de havde præsteret. Marlene forklarede at det var to ex-Bestseller piger der havde startet Black Swan ud fra hvad danske kvinder ønsker at gå i. Derfor var de primære farver også sort og grå, hvilket ærgrede mig lidt, da jeg har lovet mig selv at gå i flere farver fremover. Det var dog nogle rigtig fine items, med flotte snit, desværre passede det bare ikke rigtig til min (post gravide) krop som stadig ikke helt har fundet sin gamle form. Priserne var også overkommelige, så det er bare om at booke et event, hvis man kan lide kollektionen.

Fra Norlie vil jeg fremhæve de items jeg allerede har købt, for jeg synes de er SÅ fine!

Deres cardis er uundværlige og dejligt lange i kroppen, så de ikke kryber op. Og så er jeg ret glad for de fine denimbukser, som også fandtes i en fed drengemodel.


Noget nyt for denne kollektion er også at de er begyndt at bruge Liberty stof, og det fine sunbeam fungerer rigtig godt til Karlas blege babyhud. De prikkede er ikke Liberty, men ligeså fine;)

Detaljer på leggins.

En smørblød kjole med fine mælkebøttefnug på. Deres newborn basic items er også lækre tykke og smørbløde.

Efter eventet var vi så heldige alle at modtage en goodiebag med lækre sager! Karla fik den bløde kjole bare i gul(win!), og så fik vi lækre sager fra Johan Bülow Lakrids, en lille mobilpung fra Marmar i deres fine leoprint, et lækkert tørklæde fra Black Swan og bl.a. en lækker læbepomade med rabarber fra Vølve.

Alt i alt en rigtig fin dag, hvor jeg lærte nye mennesker at kende, bl.a.Anita fra Itas Album og hendes søde Karla:)


5 kommentarer:

 1. Hvor var det bare hyggeligt at møde dig, og så er det så tæt på. Win win!!

  Sikke nogle lækre Norlie ting du har fået købt, vi har også den grå kjole til Karla - så blød og lækker :)

  Lad os endelig blogges ved - du kommer lige på min blogliste, så du kan få lidt mere trafik til din fine nye blog :)

  Ha en skøn dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var bare super hyggeligt Anita! Ja lad os holde kontakten;)

   Og tak for opmærksomheden;)

   Slet
 2. Det er også to virkelige skønne mærker, og fine ting du har købt. Det lyder som en rigtig hyggelig dag. Boede jeg tættere på ville jeg også rigtig gerne have været der, men i stedet fik jeg tippet Anita om Kiras arrangement.

  Tak for min kommentar på bloggen ift. Liberty bukser. Jeg vil gerne lige maile dig, men kan ikke finde kontaktoplysninger. Vil du skrive til maikenholmnors@gmail.com? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anita og jeg talte også om at det var ærgerligt at så mange af de gode bloggere bor heeeelt ovre i jylland;)

   Ja de er jo altså så fine de bukser! Er jo nybegynder, så det med mailen må jeg hellere lige få styr på! Du får nu mailen her: viamria@gmail.com

   Slet
 3. "de gode bloggere bor heeeelt ovre i jylland" - Hvor er 'like' knappen til denne kommentar :)

  SvarSlet