onsdag den 22. maj 2013

Farverig vuggestuestart

Karla skal faktisk starte i vuggestue imorgen... gulp! Moderen er ikke helt klar. Jeg nyder virkelig at være sammen med hende, men hun ELSKER at være sammen med andre børn, så det skal hun have lov til. Starten bliver meget blid, da jeg stadig har barsel et stykke tid endnu.

Imorgen er det bare ned og hilse på, men når hun rigtig starter, mangler vi nogle ting. Jeg har derfor lavet en lille inspirations collage med knald på farverne, så man bliver glad i låget når man hopper i vandpytter(Ja, der er Karla så ikke endnu).1. Bisgaard gummistøvle // 2. Little Nutty cykelhjelm // 3.Leo futter // 4. + 8. Fjällraven mini // 5. Ver de terre // 6. Poppy Rose solhat // 7. Mini a ture prikket regnsæt // 9. Uldfleece trøje // 10. Ticket to heaven prikket regnsæt

Vi har et par regnbukser med fod fra A's vuggestue tid, men vi mangler en regnjakke dertil, så vi køber et helt sæt som hun også kan bruge når hun (engang) har lært at gå.

Sko køber vi nok ikke endnu, og heller ikke gummistøvler,  men jeg kunne ikke lade være med at vise de gule her. Jeg er normalt ikke til alt for meget knald på farverne, men når det kommer til regntøj, røjsere, tasker osv. må det gerne være "børnevenligt" og larme lidt. Det kan også blive for pænt.

En form for fleecetrøje vil også være god at have når hun skal ud og sove på kolde dage.
Og så er jeg da også optimist, en solhat skal hun da også have med;)

Futterne fra Pom Pom har vi allerede i sølv og dem bruger vi som "sko" når vi skal ud. De er smørbløde og så fine i Leo, så dem har hun nu fået som futter til Vuggeren. Vi har købt dem hos en af mine yndlings børnebutikker, Barnlil, i Smallegade på Frederiksberg.

Fjällraven er jo en klassisker, men jeg er simpelthen sådan i tvivl om hun skal have den i gul eller lyserød?! Jeg er normalt ikke udpræget glad for lyserød, men kombinationen af old school nørdetaske og en ikke alt for heftig lyserød er også god.... hmm. Hvad har I?


Derudover kommer vi til at cykle engang imellem, og jeg troede at Karla kunne passe Alberts gamle hjelm, men det kan hun ikke. Det kunne være super fedt hvis hun kunne passe en af de fine Little Nutty's.
Prøv lige at se hvor mange fine der er!


Er de ikke fede?! Tror da vidst lige der er nogle mamabloggers hvis hjerte slår et ekstra slag, over den lyserøde Leo hjelm;)
Den blå er ikke en Little Nutty, men en Abus som også skulle være god. Om Karla kan passe dem i størrelse og hovedform, er jeg ikke klar over, men fine er de!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar