søndag den 26. maj 2013

At købe symaskine...

Dette er bestemt et ret nørdet indlæg, men det er nødvendigt!

For jeg mangler en symaskine. Ja, ja, hvordan i alverden har hun så tænkt sig, at få noget ud af alt det stof fra forrige indlæg. Jo, altså, min mor har en lækker Bernina Activa(et eller andet, men dyr var den). Og den er virkelig god at bruge... Virkelig! Jeg må meget gerne låne den, men det er jo altså ret upraktisk at tage på besøg for kun at få mulighed for at sy.

Så måske er tiden kommet til, at jeg burde få min egen maskine?!

Jeg er jo bare blevet for godt vant, men jeg har altså ikke pengene til at købe en Bernina.

Igår var min mor og jeg så et smut i Symaskine Center i Rødovre. Jeg fik en masse vejledning fra deres virkelig venlige og ærlige reparatør. Han var ikke sælger, men vidste alt om maskinerne og hvad de kunne.


Han foreslog mig Pfaff Passport 2.0. Den så ikke ud af meget, men hold nu op den var smart! Han fortalte også at Berninaernes priser er skruet for højt i vejret nu, i forhold til de andre mærker, da mange af dem kunne det samme og holdt lige så godt. Berninaen var god, men det var Pfaff så absolut også. Ja, han solgte det sgu meget godt.

Vi fik testet Pfaff'en. Den kørte virkelig som en drøm, selv igennem det tykkeste lag stof, foldet mange gange! Den havde en super smart knaphulsfunktion og lettere at tråde end berninaen. LED-lyset var også et plus og især det at den har over og under transportør, lød super godt.

Jeg tror altså at jeg skal skynde mig at spare sammen til sådan en sag, for den virkede virkelig robust og god, på trods af fremtoningen. Synes det er mange penge, men jeg vil gerne have noget ordentligt som holder lææænge.

Hvad har I kreablogfolk derude af maskineri?

5 kommentarer:

 1. Line/Marapytta anbefaler Pfaff, så den går du nok ikke galt i byen med...

  Jeg har en Brother, også købt i Rødovre, og den syr rigtig fint - i hvert fald er jeg glad for resultaterne :)

  SvarSlet
 2. Uhh, og hun er jo næsten en guru på området;) Så kan det i hvert fald ikke være helt dumt at købe sådan en. Kender slet ikke Brother! Vil bare gerne have en maskine der holder de næste mange år og en som gør det til en leg at sy;)

  SvarSlet
 3. Og ja, dine resultater er vældig fine!

  SvarSlet
 4. Jeg kender ikke så meget til symaskiner, men jeg har en Pfaff Select 3.0, som er helt fantastisk. Det er en rigtig god gedin symaskine, som kan rigeligt til mine behov. Min mor er en gammel sy-ørn, og det var hende som stod for indkøb, da jeg fik den i gave fra hele familien. Både hun og næsten alle andre jeg kender anbefaler Pfaff.

  Min er købt hos Kjærgaard Symaskiner, som også har websalg her: www.symaskiner.dk De har et rigtig godt ry, og ligger lavere på pris end konkurrenterne.

  Køber du en uden elektronik er der også gode chancer for at den kan holde i RIGTIG mange år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre fra en anden Pfaff-bruger! Kan se at der kun er ca 200kr til forskel på de to modeller, så det er ikke det der skal skille os ad;)

   Hos billigesymaskiner.dk er der også lang garanti på og service, det tænker jeg er meget rart.

   Slet