torsdag den 25. april 2013

Hvem er jeg og hvorfor vil jeg blogge?


Jeg er en snart 29årig kvinde som bor i udkanten af København. Jeg bor i et lille rækkehus med min mand, A og mine to børn, Albert på 4år og Karla på 9mdr. Pt. Er jeg på barsel, og jeg nyder det i stor stil.

Mit ønske om at blogge bunder I, at min hverdag når jeg ikke er på barsel, ikke er den mest kreative desværreL Jeg er en person som elsker at lave kreative projekter(som så mange andre her i blogverdenen), og jeg elsker at læse om mode og design, men jeg får slet ikke udløb for det i min proffesionelle hverdag.

Nu er jeg så på barsel, og selvom der ikke er mange måneder endnu, har jeg nu en god chance for at få startet denne længe ønskede blog op. Jeg forsøgte i efteråret sidste år, men da min pc måtte lade livet, blev det rimelig svært. Nu er jeg up and going igen;)

Hvad kan jeg bidrage med?
Det bliver jo sværere og sværere at differentiere sig, fra alle de andre bønrmode/kreablogs, men det skal jeg måske heller ikke?! Hvis jeg også har det som interesse, så er der vel heller intet i vejen med det? Jeg har dog selv savnet input fra drengemødre, og der kan jeg måske bidrage med lidt. Desuden er jeg i det virkelige liv meget snaksagelig og siger min mening, så det håber jeg at man vil kunne se som bloggen udvikler sig.

Nok om mig, der er jo nok ingen der følger med alligevel… endnu;)

4 kommentarer:

 1. Det vigtigste er at følge sin mave-fornemmelse i forhold til den blogstil man gerne vil have, selvom det godt kan være svært. :) Vi er alle startet et sted, og det kan godt være rigtig svært at få de første læsere - og jeg vil sige at netværk, layout, gode indlæg og kommentarer hos andre er det som har mest betydning for at komme godt i gang.

  Det er meget begrænset den tid jeg også har til at være kreativ - og når det alligevel lykkedes trods fuldtidsarbejde og to små børn, så er det udelukkende et spørgsmål om prioritering (og at jeg kommer for sent i seng). Så må jeg leve med at der indimellem er nullermænd og vasketøjsbunker, men jeg tror absolut også at jeg har en sjovere hverdag, når jeg prioriterer kreativitet selvom tiden altid er knap. ;)

  I forhold til følgere; Du er nok nødt til at tage dine (kommende) læsere lidt ved hånden og fx sørge for at de faktisk kan melde sig som fast læsere på bloggen. Da Google reader snart lukker, så tilmeld dig på bloglovin' (hvis ikke allerede du er der) og sæt et ikon på din blog, så det er nemt at følge dig. Skal potentielle læsere lede for længe efter en følg-knap eller selv skrive dig ind i en blogroll (som også er lidt på retur), så er chancen ikke så stor for at de gør det. :)

  SvarSlet
 2. Hej Maiken.
  Tak for dit lange fine svar. Jeg prøver også at være tro mod mig selv, men kan da ikke undgå at ønske at "ligne" de blogs jeg bedst kan lide at følge, men selvfølgelig er det også sundt at skille sig ud, så jeg må finde min stil. Men alt kræver øvelse, det er jeg klar over. Som du siger, synes jeg som blog-LÆSER, at layout har en del at sige og derudover er kommentarene vigtige. Jeg ønsker heller ikke altid at lægge svar til indlæg, hvis ikke bloggeren har tid til at svare i en eller anden grad. Synes det kræver pingpong fra begge sider.
  Grunden til at jeg ikke fået helt styr på bloglovin mm. er at jeg følte at jeg liiige skulle få styr på mit, før jeg gik ud og proklamerede mig selv som blogger. Men du har nok ret, må hellere få styr på trafikken.

  I forhold til det kreative, er jeg jo pt. så heldig at være på barsel og da min mand kører karriere i det private og jeg er en sølle lønslave i det offentlige, har vi valgt at jeg kun skal arbejde deltid, så jeg håber, at kombien mellem at blogge og at have lidt fritid, kan få min kreativitet til at spire lidt igen. Føler mig i hvert fald vældig inspireret som læser, og føler at det giver mig noget at møde andre passionerede krea/livstils/børnefamilie mennesker:)

  SvarSlet
 3. Velkommen til blogverdenen :)

  Da jeg startede med at blogge havde jeg brugt enormt lang tid på at tænke over hvordan jeg skulle skille mig ud, men da jeg så langt om længe kom i gang gav det lidt sig selv... Og selve bloggeriet giver mig det overskud i hverdagen som fører mere kreavitet med sig, da jeg heller ikke får det kreative opfyldt i mit arbejdsliv.

  Jeg fik også hjælp (af blandt andet Maiken) til at komme i gang, så du spørger bare - og vi svarer... Du kan måske også have glæde af at læse dette indlæag, skrevet af bloggeren Mamma Mias Verden: http://mammamiasverden.blogspot.dk/p/hjlp-jeg-er-ny-blogger.html. Det hjalp i hvert fald mig på nogle punkter.

  Happy blogging :)

  SvarSlet
 4. I er sgu da søde I blogtøser;) Tak fordi I vil hjælpe!

  SvarSlet